Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită persoanele interesate să participe la un eveniment online cu genericul “Development of Innovation Business and Intellectual Property Protection in the Digital Era”. Webinarul va avea loc pe 18 noiembrie și este organizat de către Asociația de cultură juridică Henri Capitant Moldova în colaborare cu AGEPI, în cadrul proiectului Jean Monnet Support to Associations in European Integration and Intellectual Property Protection Studies / EUPROIN, implementat cu suportul programului Erasmus+ al Uniunii Europene.

Evenimentul face parte din programul manifestărilor aferente desfășurate în cadrul Expoziției Internaționale Specializate ”INFOINVENT-2021”, care va avea loc online în perioada 17-20 noiembrie 2021.

Atelierul este dedicat mediului de afaceri și factorilor de decizie din domeniul proprietății intelectuale (PI). Scopul acestuia este ridicarea nivelului de conștientizare a rolului PI în Uniunea Europeană și Republica Moldova, dar și a importanței acesteia pentru integrarea și creșterea economică a Moldovei. Evenimentul va fi axat pe analiza realizărilor și problemelor dezvoltării proprietății intelectuale și celor legate de protecția PI în UE și Moldova.

Doritorii de a participa la eveniment sunt încurajați să se înregistreze completând acest formular.