Plagiatul și dreptul de autor este tematica următorului webinar organizat de Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

Evenimentul, organizat împreună cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC), va avea loc în 19 noiembrie.

Participanții vor fi familiarizați cu abordările actuale în reglementarea domeniului dreptului de autor și tendințele de dezvoltare ale sistemului, precum și mecanismele de prevenire a plagiatului în mediul academic din Republica Moldova și România.

Webinar-ul este dedicat studenţilor, cadrelor didactice, cercetătorilor, precum și tuturor celor interesați de problematica plagiatului, drepturilor de autor şi încălcarea acestora.

Evenimentul este organizat cu suportul Proiectului Uniunii Europene ”Suport pentru dialogul structurat în domeniul politicilor, coordonarea punerii în aplicare a Acordului de Asociere și îmbunătățirea procesului de aproximare legală” și face parte din programul manifestărilor aferente desfășurate în cadrul Expoziției Internaționale Specializate ”INFOINVENT-2021”.

Webinar-ul va avea loc în limba română, cu începere de la ora 10:00. Participarea este gratuită. Doritorii de a participa la eveniment se pot înregistra aici. Detaliile de acces la webinar vor fi transmise la adresa indicată în formularul de înregistrare imediat după completarea acestuia.  

Programul webinar-ului poate fi accesat aici.

Mai multe detalii referitoare la Webinar-ul ”Plagiatul și dreptul de autor” și alte evenimente organizate în cadrul EIS ”INFOINVENT-2021”, sunt accesibile pe pagina web a expoziției http://infoinvent.md/assets/files/program/program_Infoinvent-2021.pdf.