Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită toate persoanele interesate să participe la un webinar cu genericul "Fenomenul contrafacerii în Republica Moldova".

Evenimentul va avea loc online la 22 aprilie și este organizat de Asociația de cultură juridică Henri Capitant Moldova, în colaborare cu AGEPI, cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, care este marcată anual pe 26 aprilie.

Scopul evenimentului este informarea participanților privind impactul pirateriei și al produselor contrafăcute asupra mediului de afaceri și al societății.

În cadrul evenimentului, vor fi abordate aspecte legate de crearea, protecția juridică și utilizarea obiectelor de proprietate intelectuală, respectarea drepturilor de proprietate intelectuală în Republica Moldova, precum și provocările pentru țara noastră și soluțiile posibile.

Evenimentul va fi organizat online. Doritorii de a participa sunt încurajați să se înregistreze la următorul link - https://forms.gle/QnussEnyL5wLoqJKA.

După eveniment, participanții vor recepționa un certificat în format electronic care va confirma participarea activă în cadrul webinar-ului.