Adrian Beliciuc a ridicat în picioare un sat întreg cu strigătele sale. Motivul a fost cât se poate de întemeiat! Tânărul de 20 de ani a câștigat jackpotul biletului electronic Agent 7”de 332 443,56 de lei cu doar 2 lei!

Adrian locuiește în satul Ciuciulea, raionul Glodeni, lucrează la o fabrică de producere a geamurilor și ferestrelor. În data de 17 iulie, băiatul și-a suplinit contul de joc cu 100 de lei, a ales e-biletul ”Agent 7” la miza de 2 lei. 

”Eu credeam că e posibil de câștigat la Loteria Națională. Am câștigat câte 1000 de lei, câte 2000 de lei. Pentru mine este o sumă destul de mare. Un simplu muncitor trebuie să lucreze mai mult de un an pentru a acumula așa sumă”, a povestit norocosul. 

Adrian a menționat că va cheltui câștigul pentru a-și procura propria locuință, fapt ce-i va ușura viața.

”Mă simt norocos că la 20 de ani am câștigat jackpotul. Poți să joci la o miză de doar 2 lei și să obții câștiguri foarte mari”, a adăugat Adrian.

Jackpot-ul jocului „Agent 7” a fost resetat la o nouă sumă atractivă și a început să crească continuu. Data viitoare, cele 5 simboluri ”J” pot aduce o sumă colosală în contul dvs.!

Descoperiți biletele electronice de pe www.7777.md și deveniți mai bogat instant cu până la 10 milioane de lei! 

P.