7777.md nu putea rata cel mai important eveniment sportiv al anului - Jocurile Olimpice de la Tokyo - și a pregătit pentru utilizatorii săi o nouă provocare interesantă cu premii și surprize plăcute - DiscipWINa câștigătoare!

Zilnic, în perioada 21 iulie - 8 august, pe site-ul 7777.md vă așteaptă misiuni interesante cu unul dintre e-biletele noastre. Fiecare misiune finalizată cu succes vă aduce în dar FREE SPINS și vă înscrie într-o nouă misiune palpitantă.

Mai mult, când joci cu acel bilet electronic, intri în Cursa olimpică incitantă a celor mai norocoși jucători ai zilei. Câte trei norocoși vor deveni, zilnic, câștigătorii turneului cu cel mai mare multiplicator al premiului. Aceștia vor primi câștiguri bonus în contul lor:

  • Locul I - 2500 lei;
  • Locul II - 1500 lei;
  • Locul III - 1000 lei.

Grăbește-te să participi la cursă începând de astăzi, 21 iulie. Primul bilet este ”Hawaii”, cu care, pe lângă participarea la misiune, poți câștiga sume impresionante de până la 1 100 000 de lei și un jackpot în creștere!

Citește aici regulile detaliate ale noii campanii ”DiscipWINa câștigătoare”.

Reamintim că, Loteria Națională oferă sprijin financiar echipei olimpice a Moldovei la jocurile de la Tokyo. Le dorim sportivilor noștri rezultate excelente și cât mai multe medalii!

P.