Un cuplu din Statele Unite ale Americii au trebuit să împartă un câștig la loto de 80 de milioane de dolari, în timp ce se aflau în proces de divorț. Biletul norocos a fost achiziționat în timpul procedurii de către unul dintre soți.

Potrivit legal.report, în 2011, un cuplu a decis să se despartă după șapte ani de căsătorie. Pentru a face formalitățile, s-au adresat în instanță. În timp ce se desfășurau procedurile de divorț, bărbatul a început să trăiască separate de soție și cei trei copii. Ulterior, acesta a cumpărat un bilet de loterie pentru care a dat 1 dolar și a câștigat nu mai puțin de 80 milioane dolari. Valoarea finală a câștigului după plata taxelor a fost de 38.8 milioane dolari. 

Judecătorii au decis să împartă banii, recunoscând câștigul de loterie ca fiind achiziționat în comun. Soția a primit dreptul de a solicita aproape jumătate din bani - 15 milioane de dolari.

Judecătorii au precizat că bărbatul nu a oferit asistență materială copiilor chiar și atunci când a câștigat la loterie.

Bărbatul a depus apel, însă acesta a fost respins. Și asta pentru că judecătorii au considerat că banii cheltuiți pentru cumpărarea unui bilet câștigător au fost de fapt investiții în familie.