Uniunea Avocaților din Moldova anunță despre lansarea procedurii de completare a listei membrilor care vor să-și pună vaccin împotriva virusului COVID-19. Persoanele incluse în listă se vor putea vaccina la punctul de vaccinare amplasat în cadrul Centrului Municipal de vaccinare din str. Petru Rareş, 18, care îşi desfăşoară activitatea începând cu data de 29 aprilie.

Lista urmează să fie făcută după ce Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a răspuns la solicitarea Uniunii privind eficientizarea Planului național de imunizare anti-COVID-19 și facilitarea accesului la imunizare a avocaţilor şi a avocaţilor stagiari.

Prin urmare, apărătorii care vor să-și administreze vaccinul trebuie să expedieze un mesaj către adresa de e-mail uniunea.avocatilor.rm@gmail.com. Ulterior, Uniunea va expedia lista prealabilă autorităților. Informația care urmează să fie prezentată trebuie să conțină Numele/Prenumele persoanei, vârsta, IDNP, funcția, numărul de telefon și instituția.

Persoanele incluse în listă vor trebui să meargă la punctul de vaccinare cu buletinul de identitate, conform orarului stabilit de comun cu administrația Centrului Municipal de vaccinare.

Amintim că, avocații au fost incluși în cea de-a doua etapă de imunizare. Aceștia pot primi vaccinul anti-COVID-19 din data de 19 aprilie.