Sigur te-ai gândit nu o dată că poți avea un salariu decent doar lucrând peste hotare? Ei bine, trebuie să știi că nu e chiar așa! Class Imobil îți aduce 7 argumente de ce ar trebui să optezi pentru o carieră în imobiliare.

Fii propriul tău șef

Știi cum pot arăta șefii narcișiști, pline de sine și pentru care angajatul nu are valoare?!

Atunci în imobiliare tu ești propriul tău șef. Iar compania pentru care devii manager imobiliar îți este un partener în creșterea ta profesională. 

Îți stabilești orarul de lucru singur

Odată intrat în lumea imobiliară, tu ești cel care-și planifică ziua așa încât să reușească să obțină rezultatul dorit. Nu există muncă de oficiu de la oră la oră cu pauza de masă fix 30-60 minute, tu ești omul responsabil de planificarea eficientă a zilei tale. 

Salariul depinde doar de tine!

Dacă îți dorești un venit lunar de 1000, 2000, 5000 euro etc, să știi că îl poți obține. Nu trebuie să cerșești măririle de salarii sau premiul pentru reușitele tale, tot ce trebuie să faci e să reușești să asiguri fiecărui client locuința dorită. Cu cât mai mult investești în mica ta afacere imobiliară, cu atât mai mare venit extragi. 

Înveți mereu ceva nou!

În imobiliare învățatul nu se termină niciodată. Întotdeauna trebuie să fii pe fir și să știi care sunt ultimele noutăți, trenduri, tehnologii, care te-ar ajuta să-ți îmbunătățești tranzacțiile.

Fiecare zi e o nouă descoperire

Chiar dacă s-ar părea că sarcinile sunt aceleași, realizarea lor diferă în funcție de clientul pe care îl ai în față. Întotdeauna trebuie să înțelegi ce ar vrea clientul tău și să te adaptezi conform solicitărilor lui.

Cunoști oameni noi și diverse personalități

Datorită acestui job vei avea posibilitatea să cunoști o mulțime de persoane noi, de la care vei avea multe de învățat și cu care în timp ai putea deveni chiar și prieteni de familie. Ori știi că orice cunoștință nouă este echivalentă cu o nouă realizare. Prinde momentul și beneficiază de această oportunitate!

Piața imobiliară nu moare niciodată

Trebuie să știi că piața imobiliară e una în care întotdeauna va fi de lucru. Desigur, sunt perioada de creștere și scădere a tranzacțiilor, dar oamenii din toate timpurilor au avut nevoie de un imobil și asta pentru că cea mai bună și sigură investiție este cea făcută în imobiliare.

Așa dar, astea sunt cele 7 motive identificate de echipa Class Imobil și astfel te provocăm să îndrăznești și tu să alegi o carieră în imobiliare. 

Ce trebuie să faci? 

Trimite CV-ul la următoarea adresă electronică: hr@classimobil.md

P.