Mediatorii din țară au posibilitatea de a participa în această lună la două instruiri în domeniul lor de competență.

Proiectul ”Accesul la Justiție în Moldova”, implementat de Millennium DPI Partners, LLC și finanțat de Departamentul pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă (DRL) al SUA, a invitat persoanele interesate la instruirile online din ciclul „MEDIEREA” cu formatorul Maria Vîrlan - doctor în psihologie, conferențiar universitar, mediator.

În 23 noiembrie, ora 14.00-16.00 va avea loc instruirea cu tematica ”TEHNICI DE MEDIERE”. În cadrul acesteia vor fi discutate tehnicile folosite la etapa de identificare a problemelor și tehnicile folosite la etapa de negociere.

Persoanele interesate urmează să confirme participarea la instruiri prin completarea chestionarului din linkurile de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeemuvIQ76iUYpxl0B1reMrb_JgDw4V7xQdRH2iHfWqD9u9Ug/viewform?usp=sf_link

De asemenea, în data de 26 noiembrie, ora 14.00-16.00,  va fi organizată o instruire cu tematica ”MEDIEREA FAMILIALĂ”. În cadrul acesteia, participanții vor discuta despre situații posibile de mediere familială, confidențialitatea în procesul de mediere familială, participarea copilului în cadrul medierii familiale și divorțul, conflictul, medierea.

Persoanele interesate de aceste tematici urmează să confirme participarea la instruiri prin completarea chestionarului din linkurile de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScx6pZnWE6sz1_kP3U_wuGM7TnjYnEtYD4T-YhtNOcLI4A3UA/viewform?usp=sf_link