Serviciul Fiscal de Stat a venit cu un apel către toți contribuabilii să evite deplasările la direcțiile de deservire fiscală până în data de 1 aprilie. Potrivit autorității, decizia este în conformitate cu prevederile Hotărârii Comisie naționale extraordinare de sănătate publică din 10 martie privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.

Menționăm că, termenul limită de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice – cetățeni pentru anul 2019 este data de 30 aprilie 2020.

Dacă vor fi făcute modificări, autoritățile promit că vor reveni ulterior cu detalii. Totodată, pentru minimizarea riscului răspândirii infecției cu coronavirus, Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă cetățenii să respecte măsurile de precauție și recomandările Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Pentru orice informații suplimentare privind activitatea Serviciului Fiscal de Stat puteți apela direcțiile deservire fiscală sau Centrul Unic de Apel al SFS, 08000 15 25.