După ce solicitările au depășit numărul ofertelor în complexul Newton House, compania de construcție a luat decizia de a demara a doua parte a proiectului-Newton House 2. Noul proiect va avea aceleași caracteristici de calitate înaltă, însă la etapa pernei de fundație prețul pentru m2 va fi semnificativ mai mic de cât în proiectul demarat cu un an în urmă. 

Reușește să procuri apartament la etapa pernei de fundație la cel mai bun preț 600€/m2 la achitarea integrală. Accesează video și completează formularul, pentru a primi oferta personalizată. 

La fel ca și în prima parte a proiectului, dezvoltatorul pune la dispoziție cea mai comodă metodă de achitare: 10% prima rată și achitare în 5 ani, fără implicarea băncii!

Situat într-o zonă ecologică deosebită, pe strada Ioana Radu – Newton House se afla între 3(!) parcuri, care-ți oferă aer curat și o priveliște de basm. Totodată, poziționarea între 2 artere principale ale sectorului Buiucani: Ion Creangă și Vissarion Belinski, asigură accesul direct și comod spre orice destinație dorită.

Newton House îți oferă caracteristicile unui Complex Locativ Inteligent și te ajută să fii mai aproape de stilul de viață, pe care îl meriți: să trăiești în siguranță și confort.

Info: 078 777 850

P.