Centrul de Mediere al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită întreprinderile mici și mijlocii, sectorul IT și sectorul bancar și financiar, la o serie de sesiuni de instruire cu tematica ”Instruire de informare privind soluțiile alternative de soluționare a litigiilor în general și medierea în special, pentru sectorul de business din Republica Moldova”.

În cadrul sesiunilor de instruire participanții:

  • vor îmbunătăți nivelul de înțelegere referitor la conflicte și costuri, pentru personal, companii, sectorul financiar-bancar și sectorul IT;
  • vor învăța strategii personale și sistematice pentru gestionarea și rezolvarea conflictelor prin mediere;
  • vor afla mai multe despre cum să acceseze serviciile profesionale de mediere în Republica Moldova şi de ce acest lucru ar putea fi benefic pentru companii.

Programul sesiunilor și link-urile de acces:

30 iunie 2021 (miercuri)

09:00-16:45

 

https://forms.gle/ryN3zGWA3a37rspRA

01 iulie 2021 (joi)

09:00-16:45

  https://forms.gle/2e9dGUXrvJiC5LX2A 

 

02 aprilie 2021 (vineri)

09:00-13:00

  https://forms.gle/EM632aZYBVovHnDL7

 

Toate sesiunile de instruire se vor desfășura cu prezență fizică  la sediul  Digital Park, Community Hall, (adresa: Str. Mihai Viteazul 15, Chișinău) cu pauză de cafea și prânz inclusă.

Aceste sesiuni de instruire sunt organizate de către Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Dezvoltarea Dreptului (IDLO) și cu suportul financiar al Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

Mai multe detalii despre eveniment le puteți afla la numărul de telefon +373(60)190014 sau adresa de e-mail: mseremet@idlo.int.

Instruirea este gratuită. La finalul seminarului vor fi înmânate certificate de participare.