Serviciul Fiscal de Stat a lansat ediția specială a concursului ”Loteria Fiscală” dedicată sărbătorilor de Paști, care include perioada 1 martie – 27 aprilie.

Ediția va dura până pe data de 27 aprilie, iar extragerea celor 100 premii, oferite pentru ediția specială de Paști, va avea loc la data de 18 mai.

Potrivit legislației, fiecare cetățean, care a împlinit vârsta de 18 ani, devine automat participant la ”Loteria fiscală” dacă deține un card bancar de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită orice cumpărătură sau serviciu cu cardul în valoare mai mare de 30 lei.   

 În cadrul concursului, câștigătorii vor fi desemnați trimestrial, în fiecare trimestru fiind alocate 175 de premii a câte 1.000 lei fiecare.

Fondul total de cîștiguri pentru desfășurarea loteriei – constituie 1.000.000 lei. Tragerile la sorți vor fi efectuate aleatoriu, în mod automat prin intermediul platformei Random.org. SFS va asigura protecția datelor cu caracter personal ale tuturor participanților , conform legislației în vigoare. 

Per total, loteria include patru etape trimestriale și două ediții speciale (în perioada sarbătorilor de Paști și  în perioada sărbătorilor de iarnă, în care vor fi alocate suplimentar cîte 100 de premii în valore de 1.500 lei pentru fiecare etapă). Prima extragere trimestrială pentru participanți va avea loc la data de 16 aprilie 2020, la care vor fi desemnați cîștigătorii primei etape (1 ianuarie-31 martie).

Premiile vor fi transferate cîștigătorilor pe conturile de card, în maximum 10 zile după publicarea listei cîștigătorilor pe pagina web www.sfs.md.