Centrul Național de Instruire în Insolvență ”MOLDINSOLV” a anunțat un nou seminar pentru persoanele care vor să acumuleze mai multe cunoștințe în domeniul insolvabilității. Acesta va avea loc în perioada 21-22 noiembrie, în incinta sediului Uniunii Administratorilor Autorizați din Moldova (UAAM). 

În cadrul seminarului, care are loc conform programului aprobat de Comisia pentru dentologie și formare profesională a UAAM, vor fi studiat teme din profile precum: insovabilitate, integritate, management și drept. 

Pentru data de 21 noiembrie, este programat cursul ”Inventarierea masei debitoare”, care va fi ținut de Ana Litr, administrator autorizat. În domeniul integrității, cursul va fi predat de Tatiana Mostovei, doctor în drept, șefa secției instruire din cadrul CNA. Cursanților li se va preda despre integritatea profesională a administratorului autorizat. 

La cursul programat pentru data de 22 noiembrie, se va preda anularea actelor frauduloase. Acesta va fi ținut de Ion Crețu, magistru în drept, lector superior universitar, administrator autorizat. Un alt curs se va referi la managemntul riscurilor la nivel de întreprindere.

Persoanele interesate pot să obțină mai multe informații, în privința seminarelor, la numerele de telefon: +373 022 101 601; +37368 54 89 22 sau de la Centrul Național de Instruire în Insolvență ”MOLDINSOLV”.