Ministerul Finanțelor a anunțat concurs pentru ocuparea funcției de director al Instituției Publice ”Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (IP CTIF).

Pentru această funcție poate candida persoana care deține cetățenia Republicii Moldova, cunoaște limba română, are studii superioare în domeniul tehnologiilor informaționale și/sau economice și/sau juridice, precum și deține cunoștințe și experiență în domeniul administrării proceselor de dezvoltare și gestionare a sistemelor informaționale complexe.

De asemenea, candidatul la funcția de director al IP ”CTIF” trebuie să aibă trei ani de experiență profesională în funcții manageriale, să cunoască o limbă de circulație internațională, să nu aibă antecedente penale nestinse pentru infracțiuni săvârșite cu intenție și să nu fie privat de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate, ca pedeapsă de bază sau complementară, ca urmare a sentinței judecătorești definitive prin care s-a dispus această interdicție.

Dosarul complet pentru înscrierea la concurs urmează a fi expediat la adresa: mun. Chișinău, str. C. Tănase, nr. 6,  biroul nr. 420 pâna în data de 9 martie, ora 16:00.