Sărbătoare de proporții în familia Anei Apostol din Dondușeni, care s-a îmbogățit cu 77 777 de lei. Surpriza a fost oferită de biletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, chiar de ziua de naștere a finului ei care împlinise 30 de ani. 
După un chef de zile mari, gașca petrecăreață a decis să servească o cafea la o benzinărie din oraș. În acel moment, finul îi propune nașului să-i cumpere un bilet de loterie pentru a-i testa norocul. 

Peste câteva clipe, bărbații au descoperit premiul din 5 de 7 și au urmat multe strigăte, chiote, o baie de șampanie, cântat și dansat. Bucuria a fost atât de intensă, încât locatarii din blocul vecin i-au denunțat la poliție și, într-un final, norocoșii s-au ales cu o amendă pentru încălcarea ordinii publice.

 

Ana a spus că banii vor fi oferiți în dar finilor la nunta lor, care va fi organizată la anul. 

”Dacă vă duceți să cumpărați bilete, trebuie să aveți o dispoziție foarte bună. Dacă vă duceți cu sufletul deschis, atunci și norocul vă va surâde. Trebuie să gândiți așa: voi câștiga și chiar încerc” -  este îndemnul norocoasei. 
În a treia ediție a biletului ”Șeptarul de Aur” au fost depozitate 6 lingouri de aur pur și multe sume cu cifra norocoasă 7.

P.