Agenția Achiziții Publice a anunțat organizarea a trei seminare de instruire privind procedurile de achiziții publice aplicate în țara noastră. Acestea sunt destinate atât agenților economici, cât și autorităților publice.

Astfel, instruirea pentru companii va avea loc în data de 6 iunie, începând cu ora 10.00, la sediul Agenției Achiziții Publice (mun. Chișinău, șos. Hâncești nr. 53). Evenimentul este recomandat operatorilor economici participanți la procedurile de achiziții publice. Genericul reuniunii este ”Participarea operatorilor economici în cadrul procedurilor de achiziții publice”.

Pentru autoritățile publice vor fi organizare două reuniuni cu genericul ”Sistemul de achiziții publice în Republica Moldova”. Acestea vor avea loc în data de 23 și, respectiv, 30 mai. Seminarele sunt destinate persoanelor responsabile de efectuarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante. Și de această dată, evenimentele vor avea loc la sediul Agenției Achiziții Publice.

Doritorii de a participa la seminarele de instruire se pot înregistra la număr de telefon 022 820 727 sau la adresa de e-mail cristina.bulhac@tender.gov.md. Numărul de participanți este limitat la 25 de persoane, pentru fiecare dintre cele trei evenimente.