Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu, care a ocupat locul 5 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, va fi premiat de portalul de pariuri sportive 7777.md cu 50 000 de lei. Victor Ciobanu a obținut cel mai bun rezultat pentru Moldova, până acum, la actuala ediție a Jocurilor, cu 2 victorii și 2 înfrângeri. 

Un premiu similar va primi și halterofila Elena Cîlcic. Tânăra s-a clasat pe locul 8, cu un rezultat de 240 de kg la general. Un rezultat similar (locul 8) a înregistrat anterior și halterofilul Marin Robu, care la fel va primi 50 000 de lei din partea portalului 7777.md. Pentru toți cei trei sportivi, Jocurile de la Tokyo sunt un debut și o experiență nouă.

Președintele Federației de Haltere din Moldova, Antonio Conflitti, a declarat că discipolii săi sunt în stare de mai mult, dar s-a resimțit presiunea psihologică a participării la prima lor olimpiadă, precum și unele traumatisme. ”Mulțumim reprezentanților companiei care administrează portalul de pariuri sportive 7777.md pentru suport financiar suplimentar, acordat sportivilor pe parcursul pregătirii pentru Olimpiadă și pentru premiile oferite”, a menționat Antonio Conflitti.

Directorul NGM Company, Plamen Milanov, operatorul singurului site autorizat de pariuri sportive din Moldova, 7777.md, spune că la revenirea lotului olimpic în țară, pe sportivi îi așteaptă și alte surprize plăcute. 

”Dorința noastră cea mai mare este să vedem reprezentanții Republicii Moldova pe podiumul de premiere și să le oferim 1 milion de lei pentru medalia de aur, 500 de mii de lei pentru medalia de argint și 250 de mii de lei pentru cea de bronz. Înțelegem că ei sunt supuși unei presiuni psihologice enorme și au de înfruntat adversari puternici, dar avem convingerea că vom vedea rezultate foarte bune”, spune Plamen Milanov.

P.