Halterofilul Marin Robu va primi 50 de mii de lei din partea NGM Company pentru rezultatele obținute la Olimpiada de la Tokyo. Sportivul de 21 de ani s-a clasat pe locul 8, cu un rezultat de 330 de kg total, la categoria de 73 de kg.

”Am pregătit deja premiul de 50 de mii de lei pentru Marin Robu. Îl felicităm pentru rezultatele obținute. Suntem convinși că dacă nu era accidentarea, survenită cu doar două zile înainte de competiție, putea obține și o medalie. Le dorim succes tuturor membrilor lotului olimpic al Republicii Moldova și ne dorim foarte mult să îi răsplătim pentru aur, argint și bronz”, a declarat directorul NGM Company, Plamen Milanov.

NGM Company, partenerul Comitetului Național Olimpic și Sportiv, a anunțat că va oferi premii sportivilor olimpici pentru locurile 1-10. Astfel, pentru aur olimpic, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul pariurilor sportive și loteriilor va oferi 1 milion de lei, pentru argint – 500 de mii, iar pentru bronz olimpic – 250 de mii de lei. Sportivii clasați pe locurile 4-10 vor primi câte 50 de mii de lei.
NGM Company este operatorul singurului site autorizat de pariuri sportive din Moldova – 7777.md.

P.