Cea mai mare întreprindere de furnizare a energiei electrice, Î.C.S. Gas Natural Fenosa Furnizare Energie S.R.L, își schimă imaginea cu noua marcă și denumire ”Premier Energy”.

Potrivit companiei, această transformare, axată pe modernizare și inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiei: o etapă de provocări și oportunități, de consolidare și creștere.

Lansarea noii mărci scoate în evidență viziunea noilor acționari ai întreprinderii energetice cu capital străin din Moldova privind dezvoltarea în continuare a serviciilor prestate în domeniul furnizării energiei electrice.

”Premier Energy” este o marcă nouă pentru țara noastră, dar este o marcă cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuție și furnizare a gazului natural.

 ”Conștientizăm că lumea este în permanentă schimbare. Piețele, tehnologiile și în special persoanele evoluează. Este obligația noastră să ne aliniem și să ne adaptăm noilor cerințe, respectând experiența internațională și locală acumulată în utlimii 20 de ani. Cu ”Premier Energy” vom continua să fim o marcă internațională și ne vom asuma angajamente noi pentru a fi mai aproape de clienții nostri, atunci și acolo unde au nevoie, și pentru a le oferi soluții simple, accesibile și respectuoase cu mediul înconjurător”, afirmă Jose Luis Gomez Pascual, country manager Premier Energy în Moldova.