Investiți cunoștințele din sport pe 7777.md și obțineți, în siguranță, fără a ieși din casă, un profit impresionant. Weekendul trecut a fost generos la evenimente fotbalistice în toată lumea. Câțiva microbiști au profitat de situație și au îmbinat utilul cu plăcutul. Ei au câștigat sume mari datorită mizelor express mici, dar de succes.

I.D. din Bălți a făcut o miză express în sumă de 2000 de lei. El a făcut o prognoză corectă pe 11 evenimente, iar cota finală s-a ridicat la 62.75! Opțiunea ComboBoost i-a oferit încă o majorare de 30%. Ca urmare, câștigul expertului s-a ridicat la 162 690 de lei.

Un alt amator de fotbal a petrecut seara de sâmbătă cu folos și pentru portofelul său. S.S. a făcut o miză espress de numai 227 lei. Toate prognozele din cele 11 evenimente selectate s-au dovedit a fi corecte și, ca urmare, cota finală a ajuns la 225.74. Din contul ComboBoost, acesta a mai primit un adaos de 40%. Intuiția i-a adus jucătorului un câștig de 71 740 de lei!

În perioada 1-13 aprilie, amatorii de sport au obținut pe 7777.md câștiguri în sumă totală de peste 30 000 000 lei. Și această sumă crește în fiecare secundă. 

Loteria Națională îi felicită pe experții din domeniul sportului și le dorește noi victorii pe 7777.md. 

7777.md îi bucură în permanență pe amatorii sportului prin campanii generoase și bonusuri atractive pentru mize pe cele mai așteptate evenimente sportive din lume.

Profitați acum de ofertele noastre. Și nu uitați – jucând cu Loteria Națională, îi susțineți pe sportivii moldoveni care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

P.