Decanul Baroului de avocați din circumscripția Curţii de Apel Comrat, Victor Arnaut a fost reales în funcție. Decizia a fost luată de majoritatea participanților la Adunarea generală organizată vineri, 7 februarie. Anunțul a fost făcut de Uniunea Avocaților din Moldova.

Totodată, în cadrul reuniunii a fost ales prodecanul Baroului. Este vorba despre apărătorul Igor Izvecov. Conducerea Baroului de avocați Comrat urmează să-și exercite atribuțiile pentru un mandate de doi ani.

La fel, în cadrul Adunării ordinare a Baroului a fost desemnată lista avocaţilor pentru a fi delegaţi pentru activităţile organizatorice ale Uniunii Avocaţilor. Aceștia vor reprezenta interesele instituţiei avocaţiale regionale în cadrul congreselor ordinare şi extraordinare a unui an calendaristic.

În cadrul Baroului din circumscripția Curţii de Apel Comrat sunt înregistraţi 59 de avocaţi, dintre care doar 50 de apărători deţin dreptul de exercitare a profesiei.

În Republica Moldova activează patru barouri de avocați, fiecare fiind în circumscripția unei instanțe de apel: Chișinău, Bălți, Comrat și Cahul.