De Ziua Avocaturii, sărbătorită anual în data de 9 septembrie, apărătorii sunt îndemnați să doneze sânge. Decanul Baroului Chișinău, Dorin Popescu, a anunțat că toți avocații care au o stare a sănătății bună sunt așteptați la sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova (UARM).

”Având în vedere situația pandemică în țară și în afara hotarelor țării, colegii noștri, membrii Consiliului UARM, au venit cu propunerea să marcăm ziua profesională prin a dona sânge.

De aceea, vin cu apel către acei colegi, cărora le permite starea de sănătate, să facem o faptă bună, să donăm sânge și în așa mod, să demonstrăm, că noi - avocații suntem mereu aproape de nevoile semenilor noștri și de întreaga societate.

Vă așteptăm împreună cu colaboratorii Centrului Național de Transfuzie a Sângelui, în ziua de joi, 9 septembrie, la sediul UARM, str. București, 46, mun. Chișinău, unde va fi amenajată o sală specială. Totodată, vom avea ocazia de purta discuții colegiale legate de profesia de avocat în Republica Moldova și perspectivele acesteia.”, a anunțat Dorin Popescu într-o postare pe o rețea de socializare.