Loteria Națională depune eforturi permanent ca să le creeze jucătorilor condiții mai bune și mai confortabile pentru jocuri captivante pe 7777.md. Acum, contul de joc poate fi alimentat la toate terminalele Bpay, Qiwi, Runpay și Paynet nu doar folosind e-malul dvs., dar și numărul personal, compus din șase cifre. În acest mod, este mai simplu și comod să câștigați bani din cunoștințele și pasiunea dvs. pentru sport.

De la mijlocul lunii octombrie, amatorii de sport au câștigat pe 7777.md, în total, 2 260 000 de lei. În special, patru jucători activi au obținut împreună peste 223 000 de lei din 34 de mize. Fiecare dintre aceste mize le-a adus câștiguri de peste 5 000 de lei. 

Loteria Națională a pregătit încă o ofertă atractivă pentru jucători. La prima alimentare a contului, făcută după 2 septembrie, participanții primesc un bonus de 100% din suma completării de până la 1000 de lei și 100 de lei freebet. Zilnic, Loteria Națională bucură amatorii de sport cu bonusuri atractive pentru diferite evenimente sportive din toată lumea. Ofertele bonus actuale pot fi găsite aici

P.