Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP) a anunțat organizarea unui nou curs de instruire în domeniul protecției datelor cu caracter personal, cu genericul: “Cerințe privind protecția datelor cu caracter personal pentru companiile de vânzare cu amănuntul”.

Cursul de instruire va avea loc la  5 și 6 decembrie, în incinta Ministerului Finanțelor (sala mare, etajul IV, strada Constantin Tănase 7).

Data limită de înregistrare la cursul de instruire este 2 decembrie. Pentru înregistrarea la curs, participanții vor avea posibilitatea să aleagă una dintre următoarele opțiuni:

  • 5 decembrie – ora 09-13.00
  • 5 decembrie - 14.00-17.00, sau
  • 6 decembrie – ora 09-13.00.

Reprezentanții sectorului de activitate vizat, interesați de tematica acestor cursuri de instruire, se pot înregistra la adresa de email: instruire@datepersonale.md cu indicarea următoarelor informații:  nume, prenume, instituția  și  data/ora  participării.

Cursul va fi gratuit și va fi moderat de experți din domeniul protecției datelor cu caracter personal din Uniunea Europeană și din cadrul CNPDCP.

Participanții vor primi certificate emise de CNPDCP și Proiectul UE Twinning.