Avocații din Baroul Chișinău au câștigat Cupa Moldovei la fotbal, ediția I, organizată de Baroul Galați și Asociația Avocaților din Baroul Galați. În competiție au participat șase barouri din Republica Moldova și România.

Potrivit Decanului Baroului de avocați Chișinău, la turneu au participat echipele de fotbal din Baroul Galați, Baroul înfrățit Suceava, Baroul Bacău, Baroul Botoșani, Baroul Brăila și Baroul Chișinău. Competiția s-a desfășurat în orașul Galați.

Echipa Baroului Chișinău a câștigat Cupa Turneului, clasându-se pe locul I. Locul II a revenit echipei Baroului Suceava, iar locul III, echipei Baroului Bacău. Echipa din Republica Moldova a fost formată din avocații Marian Bucătaru, Andrei Briceac, Corneliu Pleşca, Vladimir Spoială, Daniel Şontea, Nicolae Marandici, Vasile Taşco, Ion Matuşenco și Pavel Cazacu.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va contribui la dezvoltarea relaţiilor de colaborare profesională, socio-culturală și sportivă între membrii barourilor de pe ambele maluri ale Prutului.

În context, menționăm că, recent, și selecționata Procuraturii Republicii Moldova la minifotbal a cucerit ”Cupa Magistraților”, ediția XXII-a, organizată de Asociația Sportivă a Procurorilor din România.