Cetățenii care nu vor reuși să schimbe bani sau să facă remiteri către rude până în 31 decembrie o vor putea face la unele bănci din țară, care vor activa și în ultima zi a anului 2018 și prima zi a anului 2019.

Potrivit pogramelor anunțate, în 31 decembrie 2018 vor deservi cetățenii:

  • Toate subdiviziunile Victoriabank – până la ora 12:00. De asemenea, în ultima zi a anului, unitățile Victoriabank din cadrul Agențiilor Servicii Publice vor activa de la ora 08:00 până la 16:00;
  • Majoritatea sucursalelor Moldova-Agroindbank, potrivit programului disponibil aici. Unităţile MAIB vor presta doar servicii de schimb valutar şi remiteri de bani prin sistemele internaţionale de transfer, pentru persoanele fizice.
  • Subdiviziunile Moldindconbank, care au program de lucru în ziua de sâmbătă – până la ora 12:00.

La 1 ianuarie cetățenii vor putea fi deserviți la:

  • Sucursalele Moldova-Agroindbank, potrivit programului disponibil aici. În data de 1 ianuarie, subdiviziunlie MAIB îşi vor începe activitatea conform programului stabilit, însă nu mai devreme de ora deschiderii centrelor comerciale în care sunt amplasate. La această dată, vor fi prestate doar servicii de schimb valutar şi remiteri de bani prin sistemele internaţionale de transfer, pentru persoanele fizice.