Maxim Cravcescu din Chișinău a devenit câștigătorul promoției gratuite ”Ghicește campionul” de pe 7777.md și a obținut o călătorie alături de 3 prieteni în Italia - țara care a câștigat EURO 2020. Numele lui a fost ales prin tragere la sorți în data de 13 iulie. 

Maxim are 35 de ani și educă doi copii împreună cu soția sa. Bărbatul a spus că este pasionat de fotbal din copilărie, și-a creat un cont pe 7777.md pentru secțiunea Sport și a mizat pe Italia în cadrul campaniei ”Ghicește campionul”. Maxim a fost surprins când a aflat că a devenit câștigător din cei 1393 de microbiști, care, la fel, au mizat pe Italia.

”A fost o bucurie imensă. Credeam că poate fi o farsă. Nu m-am așteptat să câștig. Peste 2 zile este ziua mea de naștere și acesta e un cadou superb”, și-a împărtășit emoțiile amatorul de fotbal. 

Inițial, Maxim își dorea să viziteze Italia cu familia sa, dar a preferat să ia echivalentul bănesc al premiului – suma solidă de 40 000 de lei. El consideră că site-ul 7777.md este accesibil și corect din punct de vedere legal.

”Este un pas imens de a deschide o casă de pariuri legitimă. Ești mai liniștit, știind că ai achitat impozitul. Noi câștigăm și statul câștigă. Toți suntem în câștig”, a spus microbistul. 

Amintim că, în perioada 1 – 19 iunie, utilizatorii site-ului 7777.md au participat la concursul gratuit ”Ghicește campionul” și au făcut pronosticuri pe țara, care va obține marele trofeu EURO 2020 în viziunea lor. Miza a fost o călătorie în țara campioană alături de 3 prieteni. 

Mai mult, Loteria Națională a oferit premii de consolare pentru cei care au făcut pronosticuri greșite. 140 de amatori de fotbal au primit în conturile lor sume bonus de la 1000 la 250 de lei. Fondul de premiere al campaniei ”Ghicește campionul” a fost de 100 000 de lei.

7777.md este singurul site licențiat de pariuri sportive din țară. În curând, utilizatorii lui vor avea parte de noi provocări incitante, încărcate cu adrenalină și premii generoase.

P.