Să-ți ții banii la bancă sau să-i investești în imobiliare? Dobânzile mici la depozitele bancare reprezintă unul dintre motivele din spatele popularității în creștere a investițiilor imobiliare din ultimii ani. Profitul potențial al unei investiții diferă de la caz la caz, însă un nivel satisfăcător ar fi de minimum 14% (și chiar mai mult). În momentul de față, piața imobiliară autohtonă oferă și oportunități mai mari de câștig.

Vă propunem una dintre cele mai bune oferte investiționale în Complexul Newton House!

Achită acum prima rată de 3200€ pentru un apartament cu 1 camera și a doua rată în decurs de un an și câștigă +6000€ la darea în exploatare!

Este vorba despre procurarea apartamentului la stadiul inițial al construcției și revânzarea la un stadiu mai avansat, atunci când prețul crește!

Sună acum și primește oferta pentru investitori: 078777850

Complexul Newton House este situat într-o zonă ecologică deosebită, pe strada Ioana Radu – se afla între 2 parcuri, care-ți oferă aer curat și o priveliște de basm. Totodată, poziționarea între 2 artere principale ale sectorului Buiucani: Ion Creangă și Vissarion Belinskii, asigură o zonă mereu solicitată din punct de vedere a spațiilor locative. 

P.