Biroul Asociat de Avocați „Paladii, Catan și Asociații”, în parteneriat cu Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), organizează Masa Rotundă dedicată Analizei cadrului de politici privind prevenirea și combaterea spălării banilor în Republica Moldova. Evenimentul va avea loc, marți, 12 noiembrie și este organizat în cadrul proiectului Dialoguri Europene, implementat cu sprijinul Fundației Konrad Adenauer.

Scopul mesei rotunde este de a analiza cadrul de politici și măsurile de implementare a legii privind  prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului. În cadrul evenimentului va fi prezentată noua platforma on-line CAPA-CHECK elaborată de Biroul Asociat de Avocați ”Paladii, Catan și Asociații”.

CAPA-CHECK reprezintă un unic instrument software, gratuit, la nivel național, în vederea respectării cadrului legal național în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor, conformității şi managementului riscului.

CAPA-CHECK are la baza o expertiză dezvoltată a membrilor BAA Paladii Catan şi Asociații, bazată pe parteneriate internaționale, pe cazurile avute în soluționare, politici interne avizate pozitiv de Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, pentru a dezvolta soluții holistice în domeniul combaterii spălării banilor și managementul riscurilor.

CAPA-CHECK este un instrument flexibil și dinamic, ce ține cont de obiectivele și obligațiile stabilite de autoritățile de reglementare din întreaga lume.

BAA Paladii Catan şi Asociații, în cadrul acestui instrument inovator și radical, a dezvoltat o soluție holistică, care vizează nevoile instituțiilor financiare, companiilor de investiții, societăților de asigurări, furnizorilor de sisteme de plată, companiilor din domeniul contabil, fiduciar şi juridic.

BAA Paladii Catan şi Asociații tinde în cele din urmă, să fie un consilier de încredere în afaceri, clienților săi oferindu-le soluții care să îi ajute să depășească provocările.