Decanul Baroului avocaților din circumscripția Curții de Apel Chișinău, Dorin Popescu, a decis să convoace Adunarea Generală ordinară a Baroului, prin utilizarea mijloacelor electronice, în zilele de 21-23 octombrie.

Pe ordinea de zi a întrunirii este inclus un singur subiect. Este vorba despre alegerea a doi membri în Comisia de licențiere a profesiei de avocat.

Avocații care intenționează să se înscrie la concurs trebuie să depună dosarele de participare până în data de 6 octombrie. Actele pot fi prezentate la sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova sau la adresa de email baroulchisinau1@gmail.com.

Accesul la platforma electronică de votare se va realiza prin link de acces, care va fi transmis avocatului cu drept de vot, membru al Baroului. Votarea va începe în ziua de 21 octombrie la ora 9:00 și se va încheia în ziua de 23 octombrie la ora 18:00.

Amintim că, recent Consiliul Uniunii Avocaților a aprobat modificările și completările la Statutul profesiei de avocat și Regulamentul de organizare a votului electronic în cadrul adunărilor barourilor și congreselor Uniunii Avocaților din Republica Moldova.