Apărătorii din cadrul Baroului din circumscripția Curții de Apel Comrat se întrunesc, astăzi, la adunarea generală. Reuniunea se va desfășura începând cu ora 13.00, într-un restaurant din orașul Comrat.

Până în momentul publicării știrii, agenda reuniunii nu a fost publicată pe site-ul Uniunii Avocaților, așa cum s-a făcut în cazul întrunirii avocaților din cadrul altor barouri, care au organizat adunări generale ordinare recent.

Potrivit datelor incluse în Registrul avocaților din Republica Moldova, în cadrul Baroului din circumscripția Curții de Apel Comrat activează 23 de apărători. Aceștia și-au luat licențele în perioada 2002 – 2018. Totodată, unul dintre avocații incluși în listă este cu licența suspendată.

Amintim că, la începutul săptămânii, în data de 13 mai, s-au întrunit avocații din Baroul Cahul. Aceștia au discutat mai multe subiecte, inclusiv privind reglementările profesiei de apărător din perspectiva domeniilor social, fiscal și a asigurărilor medicale, dar și alte probleme în realizarea obligațiilor profesionale.

Totodată, în data de 8 mai s-a desfășurat reuniunea apărătorilor din cadrul Baroului din circumscripția Curții de Apel Bălți, iar pentru data de 31 mai au fost convocați în ședință avocații din Baroul Chișinău.