Autostrada de drept revine în format online. Proiectul se va desfășura cu participarea studenților din Republica Moldova și România în luna aprilie. Anunțul a fost făcut de Asociația Studenților în Drept.

Potrivit organizatorilor, pe durata a trei zile, studenții vor avea un schimb de experiență participând la diverse activități atât cu caracter academic, cât și activități cu caracter mai puțin formal prin intermediul cărora să ne putem cunoaște mai bine colegii din celelalte centre de învățământ din România. Participanții la proiect vor avea șansa să facă cunoștință cu personalități notorii din domeniul jurisprudenței, atât din România, cât și din Moldova, făcând totodată schimb de idei și viziuni asupra diverselor subiecte de drept.

Proiectul va reuni studenții facultăților de drept din Chișinău, București, Iași, Cluj și Timișoara. Evenimentul se va desfășura în perioada 16 – 18 aprilie. Doritorii de a participa la Autostrada de drept trebuie să completeze formularul de înregistrare până în data de 13 aprilie.