Autor: Elena Cojocaru, Manager vânzări corporative MGP BROKER SRL

”Copii mici, griji mici – copii mari, griji mari”. De multe ori am auzit această expresie, dar o conștientizăm numai odată cu trecerea timpului. Realizăm că odată cu creșterea copiilor, cresc și nevoile lor, și necesarul financiar de satisfacere a acestor nevoi. 

Odată cu venirea toamnei, s-a început școala, facultatea și activitățile extracurriculare care implică practicarea diferitor hobby-uri, inclusiv diferite tipuri de sport.

Activitatea fizică este o parte sănătoasă, normală a copilăriei. Pe an ce trece observăm o tendința tot mai mare că odată cu începerea anului școlar, este de așteptat ca copiii să fie implicați într-o formă de activitate fizică.

Asigurarea medicală de stat nu poate acoperi toate cheltuielile efectuate ca urmare a accidentului unui copil.

De aceea, companiile de asigurări au creat produsul de Asigurare de accidente pentru copii. Acesta completează lacunele de acoperire, astfel încât să nu vă confruntați cu dificultăți financiare dacă copilul dvs. este rănit și dacă are nevoie de îngrijiri medicale și asistență după accident, atât în țară, cât și peste hotare.

Asigurarea de accidente pentru copii oferă un an complet de acoperire suplimentară pentru toate situațiile de accident. Oferă liniște sufletească 24/7, inclusiv acoperire în timpul vacanțelor de vară.

Vârsta copiilor acceptați în asigurare 

Vârsta minimă de intrare în asigurare – 1 an, vârsta maximă de ieșire din asigurare a persoanei asigurate este de 16 ani.

Riscuri acoperite:

  • invaliditate permanentă: capacitatea fizică sau mentală a Asiguratului este afectată pe termen lung în urma accidentului;
  • deces în urma accidentului;
  • cheltuieli în caz de accident: inclusiv cele legate de vindecare, cheltuieli de salvare, cheltuieli de recuperare;
  • indemnizație zilnică de spitalizare.

Suma minimă de asigurare este de 5000 lei

Prima minimă pe contract – 30 lei

Pentru a putea calcula asigurarea de accidente accesați https://rapidasig.md/calculator-asigurare-accidente