Locuitorii din sudul țării, inclusiv Găgăuzia, sunt tot mai norocoși și obțin câștiguri considerabile din partea Loteriei Naționale. Acest lucru îl confirmă Ivan Terzi din satul Beșghioz, care a câștigat 98 500 de lei, timp de câteva minute, în jocul TV special ”Bani la greu”. Câștigătorul a spus că nu s-a așteptat la un rezultat atât de bun. Ivan, împreună cu Maria Lazari din Orhei, au avut un joc de excepție, cu multe zâmbete și emoții tari. O coincidență frumoasă este că biletul ”Cash x10” i-a adus la emisiune pe ambii participanți. 

Maria Lazari a acumulat 33 000 de lei în prima etapă a jocului, dar cele două ”X-uri” malefice i-au înjumătățit câștigul la 16 500 de lei. ”Aici este extraordinar de frumos și bine. Nu aveți idee câtă bucurie și plăcere am că sunt aici”, a spus emoționată pensionara de 68 de ani.

Ivan Terzi a ajuns în finală și în clipe numărate și-a majorat suma până la 98 500 de lei! ”Sunt fericit că am fost aici, că v-am văzut în realitate!”, i-a povestit finalistul, plin de entuziasm, Nataliei Gordienko. Norocosul a spus că va dona o parte din câștig bisericii și persoanelor cu nevoi speciale. Ivan le-a mai promis multe daruri copiilor și nepoților. Bărbatul de 65 de ani lucrează șofer la o vinărie din Ceadîr-Lunga. El este al treilea finalist al jocului ”Bani la greu” din Găgăuzia. În data de 5 iunie, Vladimir Pilin din Vulcănești a câștigat 155 500, iar o săptămână mai târziu, Serghei Chiose, tot din Vulcănești, a plecat acasă cu 70 500 de lei. Astfel, participanții din Găgăuzia au obținut, în total, 324 500 de lei în jocul ”Bani la greu”.
Finalistul de ieri a transmis norocul său altor doi favoriți ai destinului, apăsând butonul roșu al generatorului de numere aleatorii. Vasile Tîrșu din Orhei și Vasile Ponomari din Chișinău vor urca astăzi pe scena ”Bani la greu” și vor lupta pentru sume de peste 1 000 000 de lei. 

Urmăriți noua ediție a emisiunii, la 20:45, la Prime!

Jocul TV special ”Bani la greu” va fi organizat până în data de 1 iulie, inclusiv, de luni până vineri, la Prime, la 20:45. Emisiunea va putea fi privită în reluare, a doua zi, cu excepția week-endurilor:

  • 15:30 la Publika TV
  • 19:30 la Domashniy
  • 20:00 la Canal 2
  • 19:50 la Canal 3  
  • 22:30 la СТС
  • 23:20 la Canal 5

Detalii despre jocul TV special ”Bani la greu” găsiți pe www.7777.md.

P.