Tot mai mulți oameni care vizeasă la propria locuință, dar nu au suma necesară de bani, apelează la credite ipotecare. ProImobil și Victoriabank au o serie de condiții avantajoase în acest sens, confirmate chiar de vicepreşedintele Comitetului de Direcție al B.C.Victoriabank - Vasile Donica.

Clienții Proimobil, care aleg să contracteze un credit ipotecar la Victoriabank, beneficiază de consultații calificate, iar tranzacțiile au loc foarte rapid.

Dacă este și client Victoriabank, acesta este exonerat de la obligația de a prezenta anumite documente, cum ar fi cele legate de salariu, pe care banca deja le are la dispozitie.

Banca a exclus absolut orice comisioane la oferirea creditelor, oferind o rată procentuală transparentă, astfel încât clientului să-I fie clar cât achită lunar. Această rată depinde de produsul creditat.

Cea mai mică rată în prezent este cea pentru programul Prima Casă, iar în cadrul Proimobil, fiecare a doua tranzacție este legată acest program.

Totodată, există și credite ipotecare standard, care de asemenea au fost îmbunătățite si orientate spre client. Mai exact, prima rată este de maxim 25% din suma integral a creditului, iar dacă clientul are posibilitatea de a gaja un anumit bun poate fi vorba si de o rată inițială de 0%, persoana obținând 100% din banii necesari pentru locuința dorită.

Termenul de rambursare a creditelor este de până la 25 de ani.

Clienții ProImobil, care contractează crredite de la această instituție pot conta pe îmbunătățirea continua a condițiilor creditului ipotecar.