Institutul Național al Justiției anunță o oportunitate de a participa la activitățile de formare prestate de Şcoala Naţională de Magistratură din Franţa prin intermediul Rețelei Europene de Formare Judiciară (EJTN). Astfel, în perioada aprilie – mai vor fi desfășurate următoarele instruiri:

Formator: Françoise Guyot, magistrat francez onorific specializat în violența domestică.

Pot participa judecători și procurori, asistenți sociali, orice profesionist interesat de acest domeniu. Termen-limită de înregistrare: 16 aprilie, ora 14:00.

Formatori: Chantal Bussiere, prim-președinte de onoare, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii din Franța, și Jean-Marie HUET, Procuror General Onorific, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii din Franța.

Pot participa judecători și procurori. Termen-limită de înregistrare: 18 aprilie.

Formatori: Johanna Brousse, procuror, șef al Secției de criminalitate informatică a Procuraturii Generale din Paris, și Nicolas Guidoux, comisar de poliție, director adjunct responsabil de problematica luptei împotriva criminalității cibernetice.

Participanți: judecători, procurori, ofițeri de investigație și inspectori vamali. Termen-limită de înregistrare: 29 aprilie.

Pentru a vă înregistra la activitățile de formare, expediați un mesaj însoțit de datele dumneavoastră de contact (nume/prenume, calitate, nr. de telefon) la adresa casian.tatiana@inj.gov.md.