În afara pieței reglementate sau MTF au fost vândute, recent, 112.599 de valori mobiliare ale SA Covoare Ungheni. Prețul total al tranzacției a fost de 2.625.808,68 lei. Datele au fost publicate de Comisia Națională a Pieței Financiare.

Acțiunile au fost vândute într-o singură tranzacție, iar ponderea valorilor mobiliare tranzacționate în numărul total aflat circulație este 4,28 la sută. Conform datelor publicate, valoarea nominală a unei acțiuni a fost stabilită inițial la prețul de 10 lei per unitate.

Potrivit datelor disponibile în rețeaua Internet, Covoare Ungheni este o societate pe acțiuni fondată în anul 1993. Capitalul social al întreprinderii a depășit suma de 26 milioane de lei.

Compania este producător de covoare, preșuri și carpete pe care le exportă în peste 20 de țări din Europa, America de Nord, Asia Centrala, Orientul Mijlociu, Asia-Pacific. Și anume, producția ajunge inclusiv pe piața din Franța, Marea Britanie, Germania, Japonia, China, Coreea de Sud, Australia, Arabia Saudită, Canada și Statele Unite ale Americii.