SA ”Acoperământul Maicii Domnului” și-a majorat valoarea nominală a unei acţiuni ordinare nominative de la 100 la 3.400 lei, din contul capitalului propriu. O decizie privind înregistrarea restructurării emisiunii anterioară de acțiuni a fost aprobată, ieri, de Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Astfel, capitalul social al societăţii după restructurarea emisiunii va constitui 805.800 lei. Acesta este divizat în 237 acţiuni ordinare nominative de clasa I cu valoarea nominală de 3.400 lei per unitate.

Potrivit datelor disponibile, SA ”Acoperământul Maicii Domnului” este o societate pe acţiuni de tip închis, înregistrată în anul 1997 și care își are sediul în sectorul Buiucani al municipiului Chișinău. Printre activitățile nelicențiate pe care le poate desfășura entitatea se regăsesc:

  • construcţii complete şi parţiale de clădiri şi construcţii inginereşti, construcţii civile;
  • comerţul cu ridicata pe bază de tarife sau contracte;
  • comerţul cu ridicata al produselor agricole brute şi animalelor vii;
  • comerţul cu ridicata al mărfurilor nealimentare de larg consum;
  • comerţul cu ridicata al băuturilor alcoolice şi altor băuturi.

Conform informațiilor de pe mai multe site-uri de specialitate, administrator al societățății este Constantin Vacarenco. Acesta este administrator și fondator la mai multe întreprinderi.