Deschiderea unui business va fi mult mai simplă și rapidă. Compania de consultanță fiscală și de afaceri, Cromwell Evan Global, împreună cu Casa de avocatură Vernon|David, au lansat conceptul inovator ”Consultanță 360°”. După mai mult de 10 ani de experiență în domeniul consultanței financiar-fiscale acumulată în diverse companii de specialitate, inclusiv în PWC și KPMG, Oana Motoi a decis să fondeze Cromwell Evan Global. Compania a fost lansată de curând la București și ieri și-a deschis ușile și în Republica Moldova. Compania a anunțat și asocierea cu Vernon|David.

”Misiunea Cromwell Evan Global este de a oferi cele mai eficiente și inovative soluții în domeniul financiar și de afaceri, bazându-se pe o experiență vastă în piețe bazate pe tradiții, precum și în cele emergente. În cei 10 ani de experiență în domeniul consultanței financiare și fiscale, dintre care patru ani la Chișinău, am descoperit atât oameni minunați, cât și parteneri de încredere alături de care putem să contribuim la valorificarea potențialului investițional al Republicii Moldova. Iar asocierea cu un birou de avocatură renumit precum Vernon|David ne onorează și suntem nerăbdători să demarăm primele proiecte împreună”, a declarat Oana Motoi, Fondator & Managing Partner Cromwell Evan Global.

Înființată în România din anul 2001, Vernon|David are în prezent cinci parteneri. Astfel, alături de Charles Vernon, partener fondator este Daniela David, precum și partenerii Diana Neagu, Corina Țigănaș și Maria Nica. Deși activează pe piața din Moldova încă din 2001, în 2009, Vernon|David și-a reconstituit oficial prezența în Republica Moldova și și-a deschis biroul la Chișinău. Biroul din Republica Moldova este condus de către partenerul Vernon|David, Diana Neagu, cu experiență în domeniu de peste 15 ani și având în portofoliul ei tranzacții multijurisdicționale, în valoare de sute de milioane de euro.

”Ne mândrim cu o echipă remarcabilă de avocați, care au talentul și abilitățile necesare de a înțelege business-urile cărora le oferim consultanță. În toți acești circa 10 ani de activitate la Chișinău am oferit consultanță și expertiză legislativă nu doar companiilor private, dar și autorităților”, a menționat Diana Neagu, Partner Vernon|David.

Noul serviciul de consultanță integrată, lansat de către Cromwell Evan Global, ușurează procesul investițional și reduce costurile investitorilor.

”Conceptul de Consultanță 360° a fost generat ca urmare a experienței imense pe care o avem cu oamenii de afaceri care permanent au semnalat necesitatea unui spectru larg de servicii atunci când planifică o nouă investiție. Prin acest serviciu, CEG este coordonatorul unei asocieri de business din domeniul serviciilor profesionale, alături de experți tehnici din diverse domenii precum: energie, IT, private banking sau imobiliare, astfel încât să putem asigura consultanță integrată. Nu doar recomandăm niște consultanți, suntem integratorul care coordonează toți experții – fiscali, financiari și tehnici, necesari în planificarea și implementarea eficientă a unei noi investiții”, a mai menționat Oana Motoi.

Pentru a implementa conceptul, Oana Motoi a făcut echipă cu doi experți recunoscuți în domeniile private bankingși energie: Alex Massaci – cu o experiență de 18 ani în cadrul PwC și fost director al biroului din România Gutman Bank și Șerban Țigănaș – expert cu peste 40 de ani de experiență în energie, consultant al Băncii Mondiale în domeniu și fondator al TEB Energy Business. Valoarea investiției Cromwell Evan Global în birourile de la Chișinău și București este de 100 de mii de euro.